logo  
  
  
ITB| Individueel Traject Bollenstreek is aangesloten bij het NIG-Keurmerk
Omschrijving

Individueel Traject Bollenstreek (ITB) is een jong en dynamisch bedrijf. ITB biedt oplossingen gericht op het gebied van geautomatiseerde administratie, conflictbemiddeling en debiteurenbeheer.Wij bieden een breed scala aan producten en diensten. Bij ons bent u op de juiste plaats voor een individueel traject met betrekking tot automatisering, mediation en incasso.

Wij staan voor een individuele samenwerking met onze klanten. Door het persoonlijke contact en door te luisteren naar uw wensen en ideeën streven wij snelle resultaten.

Als uitgangspunt ontzorgen en streven wij naar optimale klanttevredenheid! ITB-Incasso werkt op basis van vooraf gemaakte afspraken. Wij ondersteunen u in het “Minnelijke traject”. Dus zonder tussenkomst van de rechter of dwangmiddel tot een oplossing van de zaak proberen te komen. Online uw debiteuren bestand(en) aanleveren? Dat kan! Ga nu naar onze websiteOns Online Dossier geeft u 24 uur per dag 7 dagen per week actueel inzicht in uw dossiers.  
  • Online inzage in uw dossiers;

  • Overzicht van in- en uitgaande correspondentie;

  • Weergave van notities/aantekeningen;

  • Betaling direct zichtbaar in ons systeem;

  • Overzicht van alle ontvangen bedragen; Ook voor particulieren!Individueel Traject Bollenstreek, het juiste adres voor incasso & mediation.


   
 
KvK 58167234
Datum inschrijving 11-03-2013
 
   
Aangesloten bij het NIG-Keurmerk sedert 10-03-2014
 
Bedrijfsnaam ITB| Individueel Traject Bollenstreek
   
Adres Jacoba van Beierenweg 97/1
Postcode / Woonplaats 2215 KW Voorhout
   
Telefoon 0252 764044
Fax
   
E-mail incasso@itbollenstreek.nl
Website itbollenstreek.nl
   
Werkgebied Heel Nederland
   
© nigk.nl